Latvijas izlases treniņnometni papildina Džeriņš un treneris Ābols

Latvijas hokeja izlase turpina gatavoties pasaules čempionātam, kas no 5. līdz 21. maijam norisināsies Ķelnē un Parīzē. Latvijas valstsvienība no otrdienas aizvada treniņus „Arēnā Rīga”, kur šo piektdien un sestdien „Euro Hockey Challenge” tūres ietvaros sacentīsies ar Francijas izlasi.

Latvijas izlases treniņnometni ir papildinājis Čehijas klubā  Hradeckrālovas "Mountfield" spēlējušais Andris Džeriņš. Tāpat uz ledus kopā ar izlasi turpina trenēties Kaspars Daugaviņš, Lauris Dārziņš, Guntis Galviņš un Georgijs Pujacs.

Latvijas izlases treniņos piedalās arī ilggadējais valstsvienības vārtsargs Edgars Masaļskis, kuram sestdienas spēle pret Franciju būs pēdējā izlases rindās. Savukārt valstsvienības treneru kolektīvam pievienojās KHL kluba Toljati "Lada" galvenais treneris Artis Ābols.

Šodien Latvijas izlases treniņnometni ir pametis aizsargs Aleksandrs Jerofejevs.

Latvijas hokeja izlase pēdējās pārbaudes spēles savu skatītāju priekšā aizvadīs 21. Un 22. aprīlī „Arēnā Rīga” ar Francijas valstsvienību. Biļetes pieejamas „Biļešu servisa” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv

Pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta Latvijas izlase izbraukumā 30.aprīlī un 1.maijā aizvadīs pret Vāciju. Pasaules čempionāta grupā Ķelnē Latvijas izlasei pirmā pretim stāsies Dānija (6. maijā), kam sekos Slovākija (7. maijā) un Itālija (9.maijā). Vēlāk būs spēles arī pret Zviedriju (11. maijā), ASV (13.maijā) un Krieviju (15.maijā), bet apakšgrupu turnīrs 16. maijā noslēgsies ar spēli pret mājinieci Vāciju

 

Saistītie raksti

Sadarbības partneri