Rīgā aizvadīts vēl viens starptautisks hokeja seminārs

Latvijas Hokeja federācija sadarbībā ar zviedru kompāniju "Starzone Sports" pagājušajā nedēļā rīkoja starptautisko semināru, kurā piedalījās vairāk kā 90 Latvijas treneru.

"Starzone Sports" ir viena no lielākajām kompānijām Zviedrijā, kas izstrādā un nodrošina hokeja klubu un spēlētāju attīstības programmas. Ar vairāk nekā 14 hokeja nometnēm gadā, treniņu programmu izstrādi un nodrošinājumu vairākos hokeja klubos Zviedrijā, un vairāk nekā 20 spēlētājiem. "Starzone Sports" ir vadošā kompānija Zviedrijas tirgū ar ambīciju kļūt par pasaulē vadošo hokeja attīstības servisa piedāvātāju. 

"Starzone Sports" treneri - Ansis Straupe, Tomass Erikson un Gustav Wallner mūsu treneriem rīkoja gan teorētiskās nodarbības, gan parkstiskās nodarbības uz ledus, liekot uzsvaru uz Zviedrijas hokeja metodoloģiju.

Seminārā tika iztirzātas sekojošas tēmas:
• Zviedrijas hokeja struktūra
• Zviedrijas hokeja attīstības tendences
• Starzone treneru filozofija
• Mācību metodoloģija jauniešu un junioru spēlētājiem
• Kā organizēt treniņus/apmācības

Ansis Starupe: "Esam pagodināti, ka Latvijas Hokeja federācija mūs uzaicināja. Arī Latvijā hokejs attīstās un mainās, tāpēc, ceram, ka šis seminārs deva iespēju Latvijas treneriem apgūt kaut ko jaunu. Prieks, ka interese par semināru bija liela, un mēs ceram, ka mums būs iespēja organizēt līdzīgu semināru vēlreiz."

Sadarbības partneri