LHF valdes sēdes 3. aprīļa lēmumi

3. aprīlī notika kārtējā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēde. Dienas kārtībā tika skatīti jautājumi par: - Latvijas treneru apstiprināšana uz treneru semināru Ķelnē; - Sieviešu hokeja izlases sastāva un delegācijas apstiprināšana; - U18 izlases gatavošanās pasaules čempionātam; - Latvijas hokeja valstsvienības gatavošanās pasaules čempionātam.

Pēc LHF treneru padomes rekomendācijas, LHF valde apstiprināja treneru Māra Ziediņa un Nikolaja Siļčonoka kandidatūras uz starptautisko treneru semināru, kas no 13. līdz 14. maijam norisināsies Ķelnē.

LHF valde apstiprināja Latvijas sieviešu hokeja izlases sastāvu, kas piedalīsies pasaules čempionātā 1. divīzijā B grupā. Pasaules čempionāts no 8. līdz 14. aprīlim norisināsies Polijas pilsētā Katovicē. Latvijas izlases pretinieces čempionātā būs Slovākijas, Kazahstānas, Itālijas, Ķīnas un Polijas vienības. Sīkāk te.

LHF valde tika informēta par Latvijas U18 hokeja izlases gatavošanos pasaules čempionātam, kas no 13. līdz 23. aprīlim norisināsies Slovākijas pilsētās Slovākijas pilsētas Popradā un Spišska Nova Ves. Latvijas jauniešu izlases nometnes pirmais posms paredzēts no 27. marta līdz 5. aprīlim "Volvo SC" ledus hallē. Savukārt no 6. aprīļa tiks rīkota piecu dienu nometne Slovākijā, kur tiks aizvadītas divas pārbaudes spēles – 7. aprīlī ar Krievijas U-18 hokeja izlasi un 10. aprīlī ar vietējā čempionāta kluba "Trenčinas Dukla" U-18 komandu. Pēc abām pārbaudes spēlēm Latvijas izlases galvenais treneris nosauks tos 23 spēlētājus, kuri tiks pieteikti pasaules čempionātam.

LHF valde tika informēta par Latvijas hokeja valstsvienības gatavošanos pasaules čempionātam Ķelnē. Pagājušajā nedēļas nogalē tika aizvadītas pirmās pārbaudes spēles ar Krievijas izlasi, kurās tika piedzīvoti divi zaudējumi – 0:5 un 1:2. Nākamās pārbaudes spēles ir paredzētas 7. un 8. aprīlī Daugavpilī ar Baltkrievijas izlasi. Šonedēļ Latvijas izlases treniņnometni ir papildinājuši vairāki hokejisti, tādēļ sagatavošanās posms tie aizvadīts divās grupās Sīkāk te.

.

 

Sadarbības partneri