Sākusies biļešu tirdzniecība uz atsevišķām PČ spēlēm Ķelnē

Jau kopš gada sākuma visās 2017. gada IIHF pasaules čempionāta hokejā biļešu pārdošanas vietās visas iespējamās līnijas bija aizņemtas un vienmēr tika uzdots viens jautājums: "Kad būs iespējams iegādāties biļetes uz atsevišķajām spēlēm?". Piektdien, 10. martā plkst. 10.00 tas beidzot būs iespējams: Lai apmierinātu sagaidāmo pieprasījumu, tiešsaistes biļešu rezervācijas portāla serveru jauda tiks maksimāli palielināta un pasūtījumiem pa tālruņiem tiks pieslēgtas papildu līnijas.

Sākot biļešu iepriekšpārdošanu uz atsevišķām spēlēm vēl pirms marta vidus, pasaules čempionāta rīkotāju komiteja apstiprina savu sākotnējo apgalvojumu, ka 2017. gada pavasarī tiks piedāvātas biļetes uz visām 64 atsevišķajām pasaules čempionāta spēlēm - pat neskatoties uz to, ka turpinās pieprasījumus pēc dienas biļetēm - tātad biļetēm uz visām vienas dienas spēlēm.

Jau tagad ir redzams, ka ir bijis iespējams pārdot 450 000 biļešu abās spēļu vietās, izmantojot tikai biļešu pakotņu pārdošanas veidu. "Šādi mēs jau pirms biļešu iepriekšpārdošanas uz atsevišķām spēlēm esam spēruši lielu soli uz mūsu pirmo mērķi - 600 000 skatītāju", ļoti apmierināti par līdzšinējiem biļešu iepriekšpārdošanas rezultātiem izsakās Francs Reindls (Franz Reindl), PČ organizatoru komitejas prezidents, un viņš turpina: "Šādi jau šobrīd arēnās ir garantēta izcila atmosfēra un, sākot biļešu iepriekšpārdošanu uz atsevišķām spēlēm, biļešu iegāde sākas tikai pa īstam."

Kā jau sagaidāms, uz dažām spēlēm un dienām būs pieejamas tikai atlikušās biļetes. Īpaši tas attiecas uz dienām, kurās spēlē Vācijas izlase, kā arī uz dienām, kurās Ķelnē spēlē Krievija un Zviedrija. Arī Parīzē pirmās spēles ir gandrīz izpārdotas. Šeit īpaši pieprasītas ir Francijas izlases spēles, kā arī spēles, kurās piedalās Šveice, Kanāda, Somija un Čehija.

Sākot biļešu iepriekšpārdošanu uz atsevišķām spēlēm, arī izslēgšanas spēļu biļetes (sākot no 49 €) nonāks pircēju uzmanības lokā. Gan Ķelnē, gan Parīzē tiks izspēlētas divas ceturtdaļfinālu spēles. Pusfināli, kā arī spēles par bronzas un zelta medaļām, notiks Ķelnē.

Protams, piedāvājumā paliek arī līdzšinējās biļešu pakotnes (ja vien tās vēl ir pieejamas), bet tagad visa uzmanība ir pievērsta biļešu tirdzniecībai uz atsevišķām spēlēm, kuru cena sākas jau no 19 €. Uz visām biļetēm un spēlēm, kas vēl ir piedāvājumā, attiecas viens noteikums: tās iespējams iegādāties, kamēr vien tās ir pieejamas.

Biļetes uz 2017. gada IIHF pasaules čempionātu hokejā iespējams iegādāties Ķelnes LANXESS arena un Parīzes AccorHotels Arena, kā arī.:

Sadarbības partneri