LHF disciplinārā komisijas sēdes prot. Nr.7

Šī gada 8. februārī notika septītā 2016./2017. gada sezonas Latvijas Hokeja federācijas disciplinārās komisijas sēde, kurā tika skatīti četri jautājumi.

1. Par Latvijas čempionāta hokejā U 16 grupas spēli starp Liepājas SSS – HS Rīga 2002 š.g. 5. februārī, sakarā ar lielo noraidījumu skaitu abās komandās (51 un 47 soda minūtes).

Nolēma:

1.1. Pamatojoties uz LHF DSN punktu 26 brīdināt abu komandu trenerus R. Antonu un A. Razgalu par līdzīgu gadījumu nepieļaujamību turpmāk.

1.2. Uzdot Liepājas SSS trenerim R. Antonam apspriest minētajā spēlē notikušo un nākamajā disciplinārās komisijas sēdē informēt par pieņemtajiem lēmumiem notikušā sakarā.

 

2. Par Latvijas čempionāta hokejā U 14 grupas spēlē starp HS „Rīga 03” – Brocēnu NBSS š.g. 28. janvārī no laukuma par neatļautu spēka paņēmienu no laukuma uz 25 minūtēm noraidīto Brocēnu NBSS hokeejistu Rihardu Kļavu.

Nolēma:

2.1. Pamatojoties uz LHF DSN punktiem 15.1 un 26 diskvalificēt R. Kļavu uz trīs LBJMH spēlēm.

 

3. Par “Prizma/Pārdaugava” hokejista Emīla Ērgļa iziešanu laukumā pirms diskvalifikācijas beigām š.g. 15. janvāra LBJMH U 16 spēlē ar Liepājas SSS.

Nolēma:

3.1. Ņemot vērā komandas paskaidrojumu un to, ka kļūda notikusi pieļaujot atkāpi diskvalifikācijas termiņā tikai par vienu dienu, brīdināt komandas “Prizma/Pārdaugava” trenerus par līdzīgu gadījumu nepieļaušanu turpmāk.

3.2. Noteikt, ka Emīlam Ērglim jāizlaiž nākamā komandas spēle LBJMH čempionātā.

 

4. Par Latvijas čempionāta I līgas spēlē starp Venta 2002 – HK ‘Tukums/Stiga” š.g. 22. janvārī pēc spēles notikušo incidentu tiesnešu istabā starp “Venta 2002” spēlējošo treneri O. Sorokinu un mača tiesnesi K. Kupčusu

Nolēma:

4.1. Ņemot vērā, ka O. Sorokins objektīvu iemeslu dēļ uz sēdi ierasties nevarēja, atlikt jautājuma izskatīšanu uz nākamo sēdi. 

 

Sadarbības partneri