Vladimirs Mamonovs – oktobra vērtīgākais spēlētājs Virslīgā

Foto: HK Mogo

Par aizvadītā mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas Virslīgas hokeja čempionātā ir atzīts HK „Mogo” uzbrucējs – Vladimirs Mamonovs. Viņš oktobrī piecās spēlēs sakrājis 10 rezultativitātes punktus (4+6). Mamonova pārstāvētā HK „Mogo” komanda oktobrī izcīnīja četras uzvaras un ar 18 punktiem turnīra tabulā ieņēma trešo vietu.

34 gadus vecais Vladimirs Mamonovs ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs un oktobrī 6 no 10 rezultativitātes punktiem ir guvis pret top 3 komandām. Kopumā viņš deviņās regulārās sezonas spēlēs ir guvis piecus vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles.

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HS „Rīga/Prizma” vārtsargs Edgars Lūsiņš.

Šosezon Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiek turpināta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiek piešķirta piemiņas balva un dāvana no LHF un hokeja inventāra veikala „Sports Lukss”.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis un autoritatīvākie par hokeju rakstošie Latvijas sporta žurnālisti, kuri pēc vairākiem kritērijiem nosaka katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.

Sadarbības partneri