Ansons tiesās Čempionu hokeja līgas 1/16fināla spēli

Foto: LHF

Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) licences Latvijas tiesnesis Andris Ansons ir nozīmēts uz Čempionu hokeja līgas (CHL) 1/16 fināla spēli 22. septembrī Čehijā starp vietējo „Ocelari Trinec” un zviedru „HV71 Jokoping”.

Andris Ansons kā galvenais tiesnesis jau apkalpojis CHL grupu turnīra spēles 29. augusta Helsinkos starp Espoo "Blues" un "Grenoble" (Francija) komandām, un 30. Augustā Kuopio starp "KaIpa" un Stavangeras "Oilers" (Norvēģija) komandām. Tāpat arī trīskārtējais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) zelta svilpes ieguvējs Eduards Odiņš kā galvenais tiesnesis tika nozīmēts uz pirmajām šīs sezonas CHL spēlēm. 20. augustā Somijas pilsētā Turku Odiņš tiesāja spēli starp vietējo "TPS" un Lincas "Black Wings" (Austrija). Savukārt 21. augustā apkalpoja spēli Helsinkos starp "IFK" un SC "Bern" (Šveice) komandām.

Visi CHL spēļu inspektori augstu novērtēja Latvijas hokeja tiesnešu sniegumu. Spēlēs bija virkne grūtu momentu, kuros mūsu tiesneši pieņēma pareizus lēmumus, veiksmīgi risinot situācijas, kā rezultātā ir saņemtas labas CHL inspektoru atsauksmes.

Sadarbības partneri