LHF organizēs kursus, kurus vadīs zviedru vārtsargu treneris

Nepalaid garām! Latvijas Hokeja federācija (LHF) sadarbībā ar hokeja vārtsargu treneri Edgaru Lūsiņu 16. janvārī „Volvo SC ledus hallē” (Jūrmalas gatvē 78d) rīkos hokeja treneru kvalifikācijas celšanas kursus, kas domāti tieši bērnu un jaunatnes hokeja vārtsargu treneriem. Semināru vadīs Zviedrijas U16 hokeja izlases vārtsargu treneris Peters Anderssons.

Latvijas Hokeja federācija piedāvā visiem treneriem unikālo iespēju iegūt jaunas zināšanas un ieklausīties Anderssona pieredzē, kurš pēdējos piecus gadus ir pildījis Norvēģijas kluba Stavangeras „Oilers” vārtsargu trenera pienākumus, kā arī paralēli strādājis ar Zviedrijas U16 hokeja izlases jaunajiem vārtsargiem.

Seminārs notiks LHF telpās („Volvo sporta centra” jaunajā korpusā) un tā pirmajā daļā ir paredzēta lekcija, savukārt otrajā daļā notiks praktiskais darbs uz ledus. Programmā ir ietvertas vairākas būtiskas jaunatnes hokeja tēmas un aktualitātes.
Mācības būs bez maksas un notiks angļu valodā. Aicinām visus hokeja trenerus, it īpaši bērnu un jaunatnes hokeja vārtsargu trenerus uz kvalitatīvām nodarbībām zviedru vārtsargu trenera Petera Anderssona vadībā!

Semināra dalībnieki saņems LHF izdotu apliecību  8 stundu apmērā  par A un B kategorijas sporta speciālista profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi, derīgu A, B un C sporta speciālistu resertifikācijai. LHF atgādina, ka apliecība tiks izdota tikai par pilnu semināra noklausīšanos.

Pieteikties semināram, aicinām līdz 12. janvārim pa e-pastu lhf@lhf.lv vai maris.gorbunovs@lhf.lv. Lai noskaidrotu sīkāku informāciju, lūdzu, zvaniet 29771254 ( Edgars Lūsiņš).

Semināra programma:

09:00 Reģistrācija

09:15 – 11:30 Lekcija (teorija)

11:30 – 12:15 Kafijas pauze

12:15 – 13:45 Ledus nodarbības

13:45 – 15:00 Pārtraukums

15:00 – 16:00 Kopsavilkums

 

 

Sadarbības partneri