LHF disciplinārās komisijas sēdes protokols Nr.19

Ceturtdien, 2.maijā norisinājās kārtējā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārās komisijas sēde, kurā tika izskatīti seši jautājumi.

1. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta U11 grupas spēli nr. 201 starp komandām "DLSS-1" un "HS Mogo 08”, kura netika nospēlēta tai paredzētajā laikā.

Izskatīja:

Disciplinārā Komisija (DK) iepazinās ar lietas materiāliem un “DLSS-1” kluba vadības iesniegumu, kā arī uzklausīja “HS Mogo 08” trenera J.Bullīša paskaidrojumu par notikušo.

Nolēma:

1.1. Ņemot vērā, ka LHF Čempionāta Nolikums un spēļu kalendārs ir prioritārs pār katra kluba individuālajiem sporta pasākumiem, kā arī to, ka “DLSS-1” nepiekrita pārcelt spēli, pamatojoties uz Disciplināro Sodu Nolikuma (DSN) punktu nr. 19., piemērot “HS Mogo 08” zaudējumu attiecīgajā spēlē ar 0:W, kā arī naudas sodu 50 EUR apmērā.

 

2. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta U13 grupas spēli nr. 96 starp komandām "Elektrēnu DKLRM" un "HS Mārupe Zaļi", kura netika nospēlēta tai paredzētajā laikā.

DK iepazinās ar lietas materiāliem, kā arī uzklausīja “HS Mārupe Zaļi” kluba menedžera U.Eldmaņa paskaidrojumu par notikušo.

Nolēma:

2.1. Pamatojoties uz DSN punktu nr. 19., par “Elektrēnu DKLRM” un “HS Mārupe Zaļi” patvaļīgu spēles atcelšanu un nenospēlēšanu, katram no klubiem piemērot 50 EUR naudas sodu.

 

3. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta U15 grupas spēli nr. 39 starp komandām "Kauno BTA/Saulys" un "HS Kurbads 04", kura netika nospēlēta tai paredzētajā laikā.

Izskatīja:

DK iepazinās ar lietas materiāliem un izskatīja iesaistīto klubu iesniegtos paskaidrojumus par notikušo.

Nolēma:

Pamatojoties uz DSN punktu nr. 19., par “Kauno BTA/Saulys” un “HS Kurbads 04” patvaļīgu spēles atcelšanu un nenospēlēšanu, katram no klubiem piemērot 50 EUR naudas sodu.

 

4. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta U17 grupas spēli nr. 222 starp komandām "Kauno BTA" un "HS Rīga 2004", kura netika nospēlētā tai paredzētajā laikā.

Izskatīja:

DK iepazinās ar lietas materiāliem, kā arī uzklausīja “HS Rīga 2004” menedžera R.Glazkova paskaidrojumu par notikušo.

Nolēma:

4.1. Pamatojoties uz DSN punktu nr. 19., par “Kauno BTA” un “HS Rīga 2004” patvaļīgu spēles atcelšanu un nenospēlēšanu, katram no klubiem piemērot 50 EUR naudas sodu.

 

5. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta U17 grupas spēli nr. 359 starp komandām "Kauno BTA" un "HS Rīga 2004", kura netika nospēlētā tai paredzētajā laikā.

Izskatīja:

DK iepazinās ar lietas materiāliem, kā arī uzklausīja “HS Rīga 2004” menedžera R.Glazkova paskaidrojumu par notikušo.

Nolēma:

5.1. Pamatojoties uz DSN punktu nr. 19., par “Kauno BTA” un “HS Rīga 2004” patvaļīgu spēles atcelšanu un nenospēlēšanu, katram no klubiem piemērot 50 EUR naudas sodu.

 

6. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta U17 grupas spēli nr. 313 starp komandām "JLSS U-17" un "DLSS", kurā spēlētājs nr. 8 Ričards Briņecs “JLSS U-17” komandas sastāvā saņēma 25 minūšu noraidījumu jeb spēles sodu par dūrienu ar nūjas galu.

Izskatīja:

DK iepazinās ar lietas materiāliem, kā arī uzklausīja spēles galvenā tiesneša K.Kupčus ziņojumu par notikušo.

Nolēma:

6.1. Pamatojoties uz DSN punktiem nr. 1., 14.2. un 26., kā arī spēles galvenā tiesneša ziņojumu, piemērot R.Briņecam 6 spēļu diskvalifikāciju.