Hārtlijs: "Esmu lepns par komandas sniegumu"

Foto: Jeļena Ļevšina

Latvijas hokeja izlase, turpinot gatavošanos pasaules čempionātam, sestdien izbraukumā ar 4:3 (0:2, 3:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Zviedrijas valstsvienību. Piedāvājam izlases galvenā trenera Boba Hārtlija un trīs vārtu autora Mika Indraša pēcspēles komentārus.

Bobs Hārtlijs: „Noteikti tā bija liela uzvara mūsu komandai, spējām atspēlēties no 0:2 un izvirzīties vadībā. Elvis (Merzļikins) mūs vairākkārt glāba no drošiem vārtu zaudējumiem. Otrais periods bija labākais mūsu izpildījumā šajā pārbaudes spēļu ciklā. Trešajā trešdaļā zviedriem izdevām vairākumā gūt vārtus, bet puiši smagi strādāja. Esmu lepns par komandas sniegumu, bija jūtams komandas gars. Abām komandām tā bija grūta spēle. Esmu priecīgs, ka mums izdevās gūt uzvaru pēcspēles metienos,” rezumēja valstvienības galvenais treneris

Miks Indrašis: „Spēli iesākām slikti, dēļ muļķīgām kļūdām ielaidām divus vārtus. Otrajā periodā sākām spēlēt agresīvi, gājām korpusā. Izskatījās, ka zviedri bija nedaudz nobijušies, tas mums deva iespējas gūt vārtus. Beidzot guvām vairāk nekā vienus vārtus spēle,” sacīja šīs dienas spēles trīs vārtu autors.

Saistītie raksti

Sadarbības partneri