LHF prezentē jauno logo un pārbaudes spēļu formas

Ceturtdien, 30. martā "Arēnā Rīga" pēc Latvijas hokeja valstsvienības treniņa mediju pārstāvji tika aicināti uz preses konferenci, kurā tika prezentēts jaunais Latvijas Hokeja federācijas (LHF) logo un jaunās pārbaudes spēļu formas.

LHF prezidents Aigars Kalvītis: "Pasaulē viena no galvenajām mārketinga lietām ir logo. Tam jābūt piemērotam suvenīriem un dažādai atribūtikai, lai tas būtu labi saskatāms. Variantu bija daudz, pirmajā tūrē nevienu neapstiprinājām, bet ar otro mēģinājumu nonācām pie šā varianta. Skatoties uz citiem logo, konstatējām, ka pašlaik modernākais ir Šveicei, un tad mēģinājām radīt ko līdzīgu. Tas redzams arī laukuma centrā, un cerēsim, ka pieradīs arī skatītāji. Šīs ir simboliskas pārmaiņas, jo gribam jaunu ēru", sacīja LHF vadītājs

Ēriks Šulcs, mākslinieks un Latvijas Hokeja federācijas jaunā logo izstrādātājs: "Tas bija liels izaicinājums un liels darbs. Aprunājāmies ar federācijas vadību, sapratām mērķus un vērtības, un tā nonācām pie secinājuma, ka logotips jābalsta uz modernām vērtībām. Varējām logo veidot grafiski, izmantojot valsts simbolus, tomēr izvēlējāmies palikt pie moderna, tīra, lakoniska un simboliska varianta. Centrā ir iemetiena punkts, katrā pusē ir nūja, un tas viss kopā veido LHF. Salīdzinot ar citām federācijām, mūsu logo izceļas, jo citiem ir klasiskāki un vēsturiskāki varianti. Tomēr mēs domājam par nākotni."

Preses konferencē tika prezentētas arī jaunās Latvijas hokeja valstvienības pārbaudes spēļu formas, kurās Latvijas izlase cīnīsies šajā pavasarī gaidāmajās pārbaudes spēles, gatavojoties pasaules čempionātam, kas no 5. līdz 21. aprīlim norisināsies Ķelnē un Parīzē. Jaunās formas ir tapušas sadarbībā ar "XPRO".

Saistītie raksti

Sadarbības partneri