Latvijas treneri atzinīgi vērtē Boba Hārtlija vadīto semināru

Uz Boba Hārtlija vadīto semināru 15. februārī ieradās gandrīz visi pašmāju hokeja treneri, kā arī hokeja speciālisti no Lietuvas un Igaunijas. Pēc semināra treneri dalījās savos iespaidos par dzirdēto un redzēto.

Ēriks Miļuns (HK Prizma galvenais treneris): "Ļoti vērtīgs seminārs visiem līmeņiem. Cilvēks no citiem augstumiem ir spējīgs runāt par vismazākajiem bērniem. Pieredzējis speciālists ar vienkāršiem vārdiem izskaidroja noderīgas lietas."

Raimonds Vilkoits (HK Mogo U10 treneris) : "Tik daudz cilvēki vienkopus vienā seminārā vēl nav redzēti. Daudz vērtīgas un noderīgas informācijas ieguvu no Boba Hārtlija. Atzinīgi vērtēju izvēlēto tēmu par trenera darba organizēšanu un analīzi."

Renārs Princis (HS Rīga U11 treneris):  "Man šī filozofija ir saprotama un es pilnībā tai uzticos. Centrā ir cilvēks, personība. Sports (hokejs) ir tikai līdzeklis kā to sasniegt. Darot pareizas lietas, var sasniegt izcilu rezultātu."

Iļja Kiričevski (HK  Narva treneris no Igaunijas):  "Seminārs bija interesants un labi noorganizēts. Šis bija augstākais līmenis, ko esmu redzējis un dzirdējis līdz šim. Seminārā saņēmu daudz noderīgas informācijas par jaunām metodēm un apmācībām. Liels paldies Bobam Hārtlijam un Latvijas Hokeja federācijai!"

Sadarbības partneri