Iznācis ceļvedis uz pasaules čempionātu hokejā Ķelnē “Pasaules Pazinējs”

Sadarbojoties tūrisma operatoram “Travel Art LV” un Latvijas Hokeja federācijai, izdots ceļvedis Latvijas hokeja izlases līdzjutējiem uz pasaules čempionātu hokejā Ķelnē “Pasaules Pazinējs”.

Pirmie “Pasaules Pazinēju” saņems tie hokeja draugi, kuri piektdien, 17. februārī, dosies uz “Arēnu Rīga”, lai klātienē skatītos Latvijas Kausa finālu, kurā cīnīsies HK “Kurbads” un HK “Mogo”.

Ceļveža 32 lapaspusēs apkopota informācija par faniem noderīgām lietām – Ķelnes vēsturi un šobrīd apskatāmajām vērtībām, “Lanxess” arēnu, kur Latvijas hokeja izlase aizvadīs spēles un jau aizvadījusi tālajā 2001. gadā, hokeja biļetēm, sabiedrisko transportu Ķelnē, pārtikas cenām lielveikalos, latviešu krodziņu “Ķelnes Baltie Krekli”, izklaidi un citu noderīgu informāciju.

Bijušais izlases spēlētājs, šobrīd treneris Oļegs Sorokins “Pasaules Pazinējam” arī dalās atmiņās par pasaules čempionātu Ķelnē 2001. gadā, kas pulcēja iespaidīgu daudzumu Latvijas hokeja fanu un dāvāja vēl nebijušas emocijas arī pašiem spēlētājiem.

Ceļvedis arī dod praktiskus padomus, kā vienkāršāk un lētāk nokļūt Ķelnē, kur dzīvot, ko līdzjutējiem darīt brīvajā laikā.

“Mēs esam ļoti priecīgi par šo ilggadējo sadarbību ar Latvijas Hokeja federāciju ceļveža izdošanā. Īpašs prieks, ka arī jaunā LHF vadība nāk pretim hokeja līdzjutējiem un ir gatava finansiāli atbalstīt ceļveža iznākšanu. Fani jau rudenī sāk taujāt, kad būs pieejams “Pasaules Pazinējs”. Tas nozīmē, ka ceļvedis patiešām noder hokeja līdzjutējiem,” atzīst “Travel Art LV” valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa.

Sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju jau devīto reizi tiek izdots ceļvedis uz hokeja čempionātu ar nosaukumu “Pasaules Pazinējs”. Pirmais tapa 2008. gadā, kad līdzjutēji devās atbalstīt izlasi uz tālo Kanādu.

“Pasaules Pazinējs” ir bezmaksas izdevums, kas būs pieejams Latvijas Hokeja federācijā, “Travel Art LV” birojā, hokeja hallēs, tūrisma aģentūrās, Tūrisma informācijas centros, kā arī fanu klubos, literāri – muzikālajā klubā “Četri Balti Krekli” un klubā “Jelgavas Krekli”. Tāpat „Pasaules Pazinējs” būs pieejams Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēlēs pirms čempionāta.

Pasaules Pazinēja ELEKTRONISKĀ versija

 

Plašāka informācija par “Pasaules Pazinēju” – Ludmila Glazunova, tālr 29433697, e-pasts ludmila@travelart.lv

 

Sadarbības partneri