Piektdien „Arēnā Rīga” startē „Optibet sporta bārs” Latvijas kausa izcīņas fināls

17. februārī „Arēnā Rīga” „Optibet Sporta bārs” 2017. Latvijas kausa izcīņas finālā tiksies pērnās sezonas kausa finālistes HK „Mogo” un HK „Kurbads” vienības. Spēles sākums paredzēts 19:30. Biļetes iepriekšpārdošanā visās „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv. Atkarībā no sektora vienas biļetes cena būs 3, 5 vai 7 eiro.

Par labu un jautru atmosfēru mača laikā rūpēsies finālspēles vadītāji Viktorija Kamaza un Edgars Barbaks. Savukārt par muzikālo pavadījumu gādās pazīstamais latviešu DJ’s Toms Grēviņš. Tāpat visas spēles laikā „Arēnā Rīga” darbosies bērnu istaba, kur bez papildus maksas bērnus pieskatīs "Pasaku nama" auklītes. „Arēna Rīga” gaiteņos būs pieejams arī finālspēles īpašais „Optibet sporta bārs” foto stūrītis. Spēļu pārtraukumos līdzjutējiem tiks piedāvāta iespēja piedalīties dažādos HK „Kurbads” un HK „Mogo” konkursos. Par dāvanām gadās Viaplay.lv.

Sadarbojoties tūrisma operatoram “Travel Art LV” un Latvijas Hokeja federācijai, izdots ceļvedis Latvijas hokeja izlases līdzjutējiem uz pasaules čempionātu hokejā Ķelnē “Pasaules Pazinējs”. Pirmie “Pasaules Pazinēju” saņems tie hokeja draugi, kuri piektdien, 17. februārī, dosies uz “Arēnu Rīga”, lai klātienē skatītos Latvijas Kausa finālu, kurā cīnīsies HK “Kurbads” un HK “Mogo”.

Oļegs Sorokins (HK Mogo galvenais treneris): „Latvijas kausa izcīņas fināls ir liels notikums Latvijas hokeja dzīvē. Patīkami, ka Latvijas Hokeja federācija sadarbībā ar „Optibet sporta bāru” Latvijas kausa izcīņas finālu organizē „Arēnā Rīga”. Spēles „Arēnā Rīgā” vienmēr ir īpašas, kas puišiem radīs arī papildus stresu un atbildību. Jākoncentrējas uz uzvaru un jāiegūst Latvijas kauss no jauna.”

Pēteris Ostošovs (HK Kurbads galvenais treneris): Ļoti nopietni gatavojamies piektdienas finālam. Esam aizvadījuši jau vairākus treniņus uz „Arēna Rīga” ledus. Labi atceramies pagājušās finālspēles scenāriju, tāpēc centīsimies šādas kļūdas vairs nepieļaut. Ejam ar vienu mērķi, uzvarēt „Mogo” un izcīnīt Latvijas kausu. Ceru uz lielu skatītāju atbalstu piektdien „Arēnā Rīgā.”

 

 

 

Saistītie raksti

Sadarbības partneri