„Hokeja dienas” spēlēs uzvaru kopvērtējumā izcīnīja vecāku komanda

Foto: VOC

Sestdien, 11. februārī visā Latvijā tika atzīmēta „Hokeja diena”, kuras ietvaros savā starpā, hokeja spēli aizvadīja bērnu un vecāku komandas. „Hokeja dienas” noslēgumā visi iesūtītie rezultāti tika apkopoti un noskaidroti uzvarētāji. Par pirmajiem „Hokeja dienas” uzvarētājiem ir kļuva vecāku komanda, kura kopvērtējumā ar 69 pret 37 pārspēja bērnu komandu.

Spēles tika aizvadītas gan ledus hallēs Rīgā, Ogrē, Valmierā, Jelgavā, Mārupē, gan slidotavās Bukaišu pagastā, Pasta Salā, Upesciemā un citur Latvijā.

Latvijas Hokeja federācija vēlas pateikties ikvienam, kurš piedalījās šajās spēlēs, kuru galvenais mērķis bija  popularizēt hokeju un veselīgu dzīvesveidu, iesaistot bērnus un jauniešus sportā un hokejā gan ledus hallēs, gan atklātajās slidotavās, kā arī iegūt pozitīvas emocijas un labi pavadīt laiku. Viennozīmīgi, tā bija lieliska diena hokejam! 

Latvijas hokeja valstsvienības kapteinis Kaspars Daugaviņš: „Katru gadu mums bija šī lieliskā kauja! Pirmos gadus mums gāja smagi, jo daži vecāki hokeju bija spēlējušu nopietnā līmenī. Tomēr ar katru gadu viņiem klājās aizviet grūtāk un grūtāk. Parasti tas bija komandas sezonas noslēguma pasākumskurā labi pavadījām laiku”.

Pārdaugava 07 un Pārdaugavas vecāki

SHK Laima un Laima juniors

L&L vecāki un L&L bērni

Valmieras tēvi un Valmieras HK 

Pārdaugava Seniori un Pārdaugava 08

Mārupes vecāki - Mārupes bērni

Sadarbības partneri