LHF organizē Baltijas valstu hokeja semināru

Ceturtdien, 9. februārī uz Latvijas Hokeja federācija (LHF) jaunajām telpām tika aicināti Lietuvas un Igaunijas hokeju asociāciju dzīves vadītāji, lai iepazītos jauno LHF vadību, kā arī diskutētu par vairākām būtiskām hokeja tēmām un sadarbības formām.

Tikšanos atklāja LHF prezidents Aigars Kalvītis, kurš atzina, ka svarīga ir „Baltic Challenge Cup” turnīra attīstīšana nākotnē, kā piemēru minot, sezonas laikā organizējot trīs turnīrus, katru savā Baltijas valstī. Tāpat LHF prezidents atklāja diskusiju par Baltijas klubu sadarbību bērnu un jaunatnes, kā arī virslīgas līmenī.

Igaunijas un Lietuvas viesiem tika prezentēta Latvijas un Baltkrievijas kopīga kandidēšana uz 2021. gada pasaules čempionāta sarīkošanu. LHF vadītājs uzsvēra, ka kopš 2006. gada, kad Rīga uzņēma pasaules čempionātu elites divīzijā ir pagājuši vairāk kā desmit gadi. Tāpēc gan Latvijas, gan Baltijas reģiona hokeja popularizēšanai un attīstīšanai, 2021. gada pasaules čempionāta sarīkošana, ir ļoti svarīga.

Ar savu prezentāciju par LHF misiju, mērķiem un stratēģiju uzstājās LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols. Par komunikācijas un mārketinga plāniem Lietuvas un Igaunijas kolēģus iepazīstināja LHF mārketinga vadītājs Kaspars Lācis. Savukārt sporta direktors Edgars Buncis iesāka diskusiju par Latvijas čempionātu jauno izspēles formātu. Semināra oficiālo daļu ar uzstāšanos noslēdza LHF valdes loceklis Armands Šteinbergs, kurš viesus informēja par tuvākajiem treneru semināriem, kurus vadīs Latvijas valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs, tāpat arī par tiesnešu un vecāku semināriem.

Tikšanās laikā viesi apmeklēja arī jauno Latvijas hokeja izlases treniņu kompleksu „Volvo sporta centrā”. Noslēgumā Baltijas kaimiņi tika uzaicināti apmeklēt Latvijas hokeja izlases treniņu, kā arī uz tikšanos ar valstsvienības galveno treneri Kanādas speciālistu Bobu Hārtliju.

 

 

 

Sadarbības partneri