Artis Ābols apstiprināts par Boba Hārtlija palīgu

Foto: Mārtiņš Aiše

Par Latvijas hokeja valstsvienības galvenā trenera Boba Hārtlija palīgu šodien tika apstiprināts Artis Ābols. Latvijas speciālists jau pirmajā Latvijas izlases treniņā devās uz ledus un asistēja jaunajam galvenajam trenerim.

Četru dienu ilgajā treniņnometnē kanādiešu trenerim palīdz vēl viņa ilggadējais asistents Žaks Klutjē, kā arī video treneris Pēteris Groms un fiziskās sagatavotības treneris Ēriks Visockis.

Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs Viesturs Koziols apstiprināja arī to, ka izlases treneru štābā kā asistents turpinās strādāt Kārlis Zirnis. Vārtsargu trenera valstsvienībai pagaidām nav - tā kā Klutjē pats bijis vārtsargs un strādājis arī kā vārtsargu treneris, ar vārtu vīriem darbosies viņš un nolemts iztikt bez papildu vārtsargu trenera.

"Klutjē ir mans partneris jau 12 gadus, bet mums vajadzēja personu, kurš pazīst hokejistus, viņu kvalitātes un trūkums. Artis Ābols ir lielisks treneris. Labprāt ar viņu sastrādāšos. Esam trijotne, kas strādā viens ar otru,"  sacīja Hārtlijs.

Sadarbības partneri