Sākusies biļešu tirdzniecība uz Latvijas kausa finālu

No 24. janvāra visās „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv sākas biļešu pārdošana uz ” „Optibet Sporta bārs” 2017. Latvijas kausa izcīņas finālu, kur 17. februārī „Arēnā Rīga” savā starpā sacentīsies HK „Kurbads” un HK „Mogo”. Atkarībā no sektora vienas biļetes cena būs 3, 5 vai 7 eiro.

Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi biļeti varēs iegādāties ar 50% atlaidi. Invalīdiem ratiņkrēslos, iepriekš piesakoties LHF, ieeja brīva, pavadonim biļete ar 50% atlaidi – 1,5 eiro.

Pēdējo trīs gadus Virslīgas fināliste HK „Kurbads” vienība ceļu pretī Latvijas kausa trofejai uzsāka no ceturtdaļfināla kārtas, kur divas reizes ar 8:2 un 14:2 tika uzveikta 1. līgas komanda „Daugavpils/LDz Cargo” komanda. Pusfinālā „Kurbads” vienībai pretī stājās 2014. gada Virslīgas čempioni HK „Prizma”. Ja pirmajā spēlē notika sīva spēkošanās (7:4), tad otrajā HK „Kurbads” neatstāja nekādas cerības uz uzvaru (9:0).

Pašreizējie Latvijas kausa īpašnieki HK „Mogo” kausa izcīņu uzsāka no otrās kārtas, kur pirmajā spēlē ar 2:5 piekāpās HK „Liepāja juniors”, savukārt otrajā bija pārāka ar 8:0. Pusfinālā ar 3:1 un 10:3 tika izcīnīta pārliecinoša uzvara pār Haralda Vasiļjeva vadīto HK „Zemgale/LLU”.

„Optibet Sporta bārs” 2017. Latvijas kausa fināls notiks 17.februārī „Arēnā Rīga”, kur savā starpā sacentīsies HK „Kurbads” ar HK „Mogo” hokejistiem. Spēlēs sākums plkst. 19:30. Latvijas kausa izcīņa tika atjaunota pagājušajā sezonā, kad galveno balvu ieguva HK „Mogo”, finālā ar 4:3 uzvarot HK „Kurbads” hokejistus.

Biļetes uz Latvijas kausa finālu pieejamas ŠEIT.

 

 

 

 

Saistītie raksti

Sadarbības partneri