LHF valdes sēdes 12. decembra lēmumi

12. decembrī notika kārtējā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēde. Dienas kārtībā tika skatīti jautājumi par: - kluba „AKO” iesniegumu par incidentu Valmierā; - treneru apstiprināšanu uz ziemas Universiādi; - Latvijas U17 izlases treneru apstiprināšanu; Par tikšanos ar Norvēģijas hokeja federāciju.

LHF valde izskatīja hokeja kluba „Ako” iesniegumu par 27.11.2016. LBJMH spēli U16 grupā starp „Ako” un „Valmieras/HK BSS” un atstāja spēkā LHF disciplinārās komisijas sēdes prot. Nr. 4., lēmumu 7. un papildināja ar punktiem: diskvalificēt „Valmieras HK/BJSS” spēlētāju Kārli Bucenieku uz vienu spēli, kā arī izteikt brīdinājumu trenerim Andrim Brīvulim. Par līdzīgu pārkāpumu atkārtošanos Valmieras komandā, piespriest naudassodu trenerim, kas atrunāts Disciplināro sodu nolikumā.

Sakarā ar 28. pasaules ziemas Universiādi, kas 2017. gadā no 29. janvāra līdz 8. februārim norisināsies Kazahstānas pilsētā Almati, LHF valde apstiprināja treneru sastāvu, kas vadīs Latvijas studentu hokeja izlasi ziemas Universiādē. Par galveno treneri ir iecelts Latvijas U20 izlases un virslīgas komandas HK „Prizma” galvenais treneris Ēriks Miļuns. Viņam asistēs Gints Bikars, kā arī bijušais Latvijas hokeja valstsvienības aizsargs Atvars Tribuncovs.

LHF valde apstiprināja Latvijas U17 izlases treneru kolektīvu dalībai Eiropas jaunatnes ziemas Olimpiādē, kas nākamgad no 11. līdz 18. februārim norisināsies Turcijas pilsētā Erzurumā. Par Latvijas U17 izlases galveno treneri iecelts Valērijs Kuļibaba, viņam asistēs Andrejs Ignatovičs.

LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols iepazīstināja LHF valdi par tikšanos ar Norvēģijas hokeja federācijas vadību. Ģenerālsekretārs atzina, ka tikšanās mērķis bija iesākt sarunas par abu federāciju sadarbību tiesnešu apmaiņas jomā, kā arī organizēt treneru pieredzes apmaiņas seminārus un kursus.

 

Sadarbības partneri