Pirmsziemassvētku biļešu piedāvājumi uz IIHF pasaules čempionātu hokejā

Aptuveni 150 dienas pirms pirmās cīņas 2017. gada IIHF Pasaules čempionātā hokejā Ķelnē un Parīzē (no 5. līdz 21. maijam) organizatoru komiteja visām dalībvalstīm ir sagatavojusi īpašus piedāvājumus:

  • Īpaši iecienītā "Komandas biļešu" sadaļa ir vēl paplašināta, lai vēl vairāk līdzjutējiem sniegu iespēju visā grupu spēļu posma laikā Ķelnē vai Parīzē sekot līdz savai komandai. “Komandas biļete” ir biļešu pakotne, kas sastāv no visām vienas komandas priekšsacīkšu spēlēm 2017. gada IIHF Pasaules čempionātā. Visas septiņas paketes biļetes tiek gatavotas vienā eksemplārā un tās iespējams nodot citai personai. "Komandas biļetes" cena ir, sākot no tikai 133 € par visu pakotni, un biļešu skaits ir ierobežots.
  • Papildu pievilcīgs pārsteigums zem Ziemassvētku eglītes var būt dienas biļete. Tā nodrošina ieeju visās izvēlētas turnīra dienas spēlēs, un šādi sniedz iespēju veselu dienu piedzīvot Pasaules čempionāta atmosfēru vienā no 15 spēļu dienām. Dienas biļete sniedz līdz pat 10% atlaidi, salīdzinot ar atsevišķu spēļu biļešu cenu, un to cena ir, sākot no tikai 29 € Parīzē un 34 € Ķelnē.
  • Papildus tam vēl ir pieejamas dažas lielās pakotnes, piemēram, grupu pakotnes un abonementi vai nu Parīzē, vai arī Ķelnē, finālposma pakotne Ķelnē un fināla nedēļas pakotne Ķelnē.

Biļetes uz 2017. gada IIHF Pasaules čempionātu hokejā iespējams iegādāties:

-       tiešsaistē vietnē www.iihfworlds2017.com vai facebook.com/IIHFhockey.

  • telefoniski pa tālruni: +49 1806 2017 01 Vācijā un +33 892 69 20 17 Francijā (tālruņu sarunu izmaksas ir atkarīgas no zvanītāja valsts un tālruņu tīkla).

Sadarbības partneri