LHF valdes sēdes 28. novembra lēmumi

28. novembrī notika kārtējā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēde. Dienas kārtībā tika skatīti jautājumi par: - PR, mārketinga un komunikācijas stratēģijas izstrādi; - Latvijas U17 hokeja izlases dalību Eiropas jaunatnes Olimpiādē; - LHF prezidenta un ģenerālsekretāra darba vizīti Baltkrievijā.

LHF valdei tika prezentēta LHF PR, mārketinga un komunikācijas stratēģijas izstrādes pamatprincipi un turpmākās darbības. Prezentācijā tika definēta LHF misija, vīzija un galvenās vērtībās. Tāpat prezentācijā liela uzmanības tika pievērsta LHF iekšējai, ārējai un starptautiskai komunikācijai, sponsoru piesaistes mehānismam un stratēģijai. Tuvākajā laikā ar LHF misijas prezentāciju varēs iepazīties LHF mājas lapā.

LHF valdes sēdē tika informēts par Latvijas U17 hokeja izlases dalību Eiropas jaunatnes ziemas Olimpiādē, kas no 11. līdz 18. februārim norisināsies Turcijas pilsētā Erzurumā. LHF valde apsprieda U17 izlases treneru kandidātus un nolēma tuvākajā laikā nozīmēt treneru kolektīvu, kas vadīs Latvijas U17 izlasi šajā starptautiskajā jaunatnes forumā. Sīkāks info par turnīru ŠEIT.

Pagājušajā nedēļas nogalē LHF prezidents Aigars Kalvītis un ģenerālsekretārs Viesturs Koziols devās darba vizītē uz Baltkrieviju, lai tiktos ar vietējās hokeja federācijas prezidentu Igoru Račkovski, lai pārrunātu turpmākās abu federāciju sadarbības iespējas. Tikšanās laikā tika apspriesta sadarbība bērnu, jauniešu un junioru līmenī, organizējot starptautiskus turnīrus un pārbaudes spēles.Tāpat tiesnešu pieredzes apmaiņas jomā, kur Latvijas tiesneši dotos uz Baltkrieviju tiesāt vietējās ekstarlīgas spēles, savukārt baltkrievi Latvijas virslīgas mačus.

LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols LHF valdi informēja par tikšanos ar Latvijas hokeja virslīgas klubu vadības pārstāvjiem, kur galvenā tēma bija Latvijas hokeja virslīgas čempionāta nākotnes vīzijas. LHF ģenerālsekretārs uzsvēra, ka jāveido ir spēcīgs Latvijas atklātais čempionāts ar konkurētspējīgām ārzemju komandām. Jāuzlabo līgas tēls, piesaistot sponsorus, kā arī sniegt līgas mārketinga atbalstu komandām.

 

Sadarbības partneri