26. decembrī notiks Latvijas hokeja virslīgas un 1. līgas Zvaigžņu spēle

Latvijas Hokeja federācija (LHF) sadarbībā ar „Optibet Sporta bāru” un Liepājas pilsētas domi rīkos Latvijas virslīgas un 1. līgas klubu zvaigžņu spēli. Pasākums paredzēts Otrajos Ziemassvētkos – 26. decembrī „LOC” ledus hallē, Liepājā.

Zvaigžņu spēles pasākuma ietvaros tiks aizvadīts četru komandu mini turnīrs, spēlējot formātā „trīs pret trīs”. Šāds izspēles formāts ir kļuvis populāras gan NHL, gan IIHF organizētos turnīru pagarinājumos, kas izpelnījies lielu līdzjutēju interesi un uzmanību. Komandas tiks komplektētas no septiņām virslīgas un piecām 1. līgas komandām.

Rietumu komandas sastāvu veidos spēlētāji no HK „Liepāja”, „Liepāja juniors” un „Venta2002”, Dienvidu komandas sastāvs tiks izvēlēts no HK „Zemgale/LLU”, HK „Prizma”, „Pārdaugava” un HK „Tukums/Stiga RM” komandām. Austrumu komandas spēlētāji tiks iekļauti no HK „Kurbads”, HS „Rīga” un „Daugavpils LDz/Cargo” vienībām. Savukārt Ziemeļu komandas sastāvs tiks veidots no HK „Mogo” un „Valmieras HK/BSS”.

Sākumsastāva hokejistus izvēlēsies līdzjutēji interneta balsojumā, kas sāksies 1. decembrī un noslēgsies 15. decembrī, bet atlikušo divu maiņu spēlētājus noteiks direktorāta izvēlētie treneri.

Zvaigžņu spēles sākuma laiks ir ieplānots plkst. 14:00, bet mača pārtraukumos spēlētāji piedalīsies četru disciplīnu prasmju konkursā. Zvaigžņu spēles pasākums tiešraidē tiks translēts LTV7 kanālā.

Sadarbības partneri