LHF valdes sēdes 2. maija lēmumi

2. maijā notika Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ikmēneša valdes sēde. Dienas kārtībā bija jautājumi par:- Latvijas hokeja izlases gatavība pasaules čempionātā;- Latvijas U18 hokeja izlases starts pasaules čempionātā;- Par disciplinārās komitejas nr. 9 un LHF valdes lēmumiem.

Par gatavību pasaules čempionātam LHF valdi iepazīstināja Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Leonīds Beresņevs. Viņš atzina, ka gatavošanās čempionātam tika uzsākta 21. martā. Kandidāti tika nodarbināti gan uz ledus, gan svaru zālē. Treniņapstākļi tika nodrošināti augstākajā līmenī. No astoņām pārbaudes spēlēm, tika uzvarētas četras. Galvenais treneris atzina, ka izlasei ir izveidojies raksturs un parādījusies komandas spēle. Sastāvs par 95% ir zināms. Nav skaidrības par pāris pozīcijām. LHF valde Latvijas hokeja valstsvienībai deva uzdevumu pasaules čempionātā izcīnīt ne zemāk par 10. vietu.

LHF valde atzinīgi novērtēja Latvijas U-18 hokeja izlases startu pasaules čempionātā elites divīzijā. Cīņā par palikšanu augstākajā divīzijā tika uzveikta Dānijas jauniešu izlase. Latvijas U18 hokeja izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns atzina, ka komanda bija ļoti saliedēta un draudzīga. Miļuns uzsvēra, ka komandas spēle sekmēja palikšanu elites divīzijā.

2016. gada 5. februāra 9. disciplinārās komisijas lēmumu par U 16 grupas spēli starp Brocēnu NBSS un HS Rīga komandām š. g. 26. janvārī. LHF valdes galējais lēmums: atstāt spēkā Brocēnu NBSS – HS Rīga spēles rezultātu 3:3.

Sadarbības partneri