Svinīgi noslēgusies Latvijas bērnu un jaunatnes čempionāta hokejā 2018./2019. sezona

Sestdien, 1. jūnijā, iepirkšanās un izklaides centrā Akropole norisinājās Latvijas bērnu un jaunatnes čempionāta hokejā 2018./2019. sezonas uzvarētāju apbalvošanas pasākums. 27 labākās komandas no visas Latvijas ieradās Rīgā, lai piedalītos gan medaļu pasniegšanas ceremonijā un turnīru labāko spēlētāju apbalvošanā, gan hokeja turnīrā veiklāko komandu noskaidrošanai.

Pasākuma laikā notika Latvijas bērnu un jaunatnes čempionāta hokejā 2018./2019. gada sezonas labāko komandu apbalvošana. Medaļas saņēma vairāk kā 300[1]  jaunie hokejisti - U9, U11, U13, U15 un U17 grupu uzvarētāji. Tāpat pasākuma laikā norisinājās 3 pret 3 formāta hokeja spēles, kurās tika noskaidrota katras grupas veiklākā komanda.

Maxima pārstāvis: “Šis ir pirmais mūsu un LHF iedibinātā “Maxima Superkauss” čempionāta gads, un ļoti priecājamies, ka jau pirmajā gadā aptuveni 2500 jaunajiem hokejistiem bija iespēja sacensties par uzvarētāju kausiem katrā grupā. Mūsu sadarbības mērķis ir veicināt bērnu sporta attīstību un padarīt hokeju bērniem pieejamāku un saistošāku, tāpēc arī nākamajā sezonā turpināsim darbu pie dažādiem projektiem, kas palīdzēs mums visiem kopā sasniegt šo mērķi!”

Edgars Buncis, LHF sporta direktors, stāsta: “Ir aizvadīta kārtēja Latvijas jaunatnes un bērnu čempionāta hokeja sezona. Arī šajā sezonā, kā jau pienākas bērnu un jauniešu sportā, emocijas sita augstu vilni. Ļoti liels prieks arī par "Maxima Latvija" uzņēmuma ideju izveidot cīņu par "Maxima Superkausu". Tas mūsu čempionātam piedeva vēl lielāku uguntiņu, kas atainojās arī uz izšķirošajām cīņām par pirmajām pozīcijām. Vēl, protams, ļoti pozitīvā gaismā jāpiemin "Maxima Superkausa" aktivitātes un konkursi Facebook lapā, bērni un vecāki par to bija sajūsmā! Tādēļ LHF vārdā izsaku "Maxima Latvija" uzņēmumam lielu pateicību, jo tieši viņu atbalsts mums palīdzēja vēl vairāk popularizēt bērnu čempionātu hokejā”

Latvijas bērnu un jaunatnes čempionāta hokejā 2018./2019. gada sezonā kopumā piedalījās aptuveni 2500 bērni un jauniešu 102 komandās visās vecuma grupās (no U9 līdz U17). Visa gada garumā cīņā par “Maxima Superkauss” kausu piedalījās jaunie hokejisti kopumā no 13 reģionu (Rīgas, Mārupes, Daugavpils, Liepājas, Ogres, Brocēnu, Jelgavas, Ozolnieku, Jūrmalas, Talsu, Tukuma, Ventspils un Valmieras) hokeja klubiem.

Visas bildes no pasākuma pieejamas šeit: 1) foto, 2) foto