Hokeja diena: Jautrā un pozitīvā gaisotnē noslēdzies Latvijas izlases atklātais treniņš

Sestdien, 11. februārī Latvijas HOKEJA DIENAS ietvaros „Volvo SC” ledus hallē visiem hokeja interesentiem tika rīkots Latvijas hokeja izlase atklātais treniņš, kas pulcēja vairāk kā 500 skatītājus.

Pēc Latvijas izlases oficiālās treniņa daļas uz „Volvo” ledus tika aicināti HOKEJA DIENAS „bullīšu” konkursa uzvarētāji, kuriem bija iespēja savu iesūtīto soda metienu nodemonstrēt pret Latvijas hokeja izlases vārtsargu Jāni Kalniņu. Ar lielām skatītāju ovācijām mazie hokeja censoņi centās pārspēt Latvijas izlases vārtu vīru.

Pēc ‘”bullīšu” paraugdemonstrējumiem uz ledus tika aicināti „AKO”, „Pārdaugavas”, „Jelgavas LSS” un HS „Rīga” jaunie hokejisti uz kopīgi treniņu ar Latvijas izlasi, galvenā trenera Boba Hārtlija vadībā.

Pēc treniņa visiem spēlētājiem un līdzjutējiem bija lieliska iespēja nofotografēties ar saviem hokeja elkiem, kā arī saņemt autogrāfus. Lieliska diena hokejam!

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs: "Treniņnometne bija lieliska, īpaši noslēdzot to ar Latvijas HOKEJA DIENAS pasākumu "Volvo" hallē. Lieliska atmosfēra gan tribēnēs, gan kopā ar mazajiem hokejistiem uz ledus. Domāju, ka šodien ikvien dosies mājās priecīgs par vadīto laiku. Esmu lepns un gandarīts par treniņnometnē padarīto četru dienu darbu", sacīja Hārtlijs

Sestdien HOKEJA DIENAS ietvaros visā Latvijā tiek organizētas spēles, kurās savā starpā sacenšas dēli un meitas pret tēviem un mammām. Dienas beigās  rezultāti tiks saskaitīti un noteikti uzvarētāji – bērni vai vecāki.

 

Fotogalerijas autors: Sergejs Baranovskis