LHF valdes sēdes 30. janvāra lēmumi

30. janvārī notika kārtējā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēde. Dienas kārtībā tika skatīti jautājumi par: - par sacensību norisi un izspēles kārtību Latvijas čempionātā 2017./2018. gada sezonā; - Nacionālo izlašu treneru atskaišu kārtība; - Treneru ētikas kodeksa apstiprināšana; - Par tikšanos ar Lietuvas un Igaunijas hokeja federāciju vadītājiem.

LHF valdei tika iesniegts sagatavots priekšlikums par Latvijas bērnu un jaunatnes čempionātu norises un izspēles kārtību 2017./2018. gada sezonā. LHF valde nodeva LHF treneru komitejai izvērtēt priekšlikumu un sniegt komentārus.

LHF valde nodeva treneru komitejai izvērtēt un sniegt savus priekšlikumus Latvijas jaunatnes izlašu treneru atskaišu kārtības izstrādāšanā.

LHF valde apstiprināja treneru komitejas izstrādāto ētiskas kodeksu. Ētikas kodekss izstrādāts un sastādīts, pamatojoties uz vispārpieņemtiem ētikas principiem. Ētikas kodeksā ir iekļauti profesionālās ētikas un uzvedības principi, normas un ieteikumi, kas ir saistoši visiem treneriem. Hokeja treneru ētikas kodekss tuvākajā laikā tiks publicēts LHF mājas lapā.

LHF valde apstiprināja Lietuvas un Igaunijas hokeja federāciju vadības viesošanos Rīgā šī gada 9. februārī. Vizītes laikā tiks diskutēts par „Baltic Challenge Cup” turnīra attīstīšanu nākotnē, Baltijas klubu sadarbību bērnu un jaunatnes, kā arī virslīgas līmenī.