"Liepāja" un "Zemgale" izlīdzina rezultātu sērijā, 1:1

Foto: Ruslans Antropovs

Trešdien, 15. martā tika aizvadītas virslīgas play-off otrās pusfinālspēles. HK "Liepāja" pagarinājumā ar 1:0 izcīnīja uzvaru pār HK "Mogo" un HK "Zemgale/LLU" ar 3:1 izrādījās pārāki par HK "Kurbads". Abās sērijās šobrīd rezultāts ir 1:1. Trešās un ceturtās spēles paredzētas šo sestdien un svētdien Liepājā un Jelgavā.

HK Mogo - HK Liepāja 0:1 PL (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) sērijā 1-1

Arī sērijas otrajā spēlē HK "Mogo" vārtos stājās Henrijs Ančs, HK "Liepāja" - Vadims Miščuks. Abi vārtsargi aizvadīja teicamu spēli, mača pamatlaikā ne reizi neielaižot ripu savos vārtos. Abu komandu hokejisti nespēja izmantot daudzos noraidījumus, tai skaitā arī lielajā vairākumā spēlējot 5 pret 3. Un tomēr tieši noraidījums "Mogo" hokejistiem izrādījās liktenīgs. Mājnieku aizsargs Agris Saviels 3 sekundes līdz trešā perioda beigām saņēm 2 minūšu sodu par turēšanu ar rokām. Pamatlaikā liepājnieki īsajā sprīdī to nepaguva izmantot, bet papildlaikā viesiem vajadzēja 50 sekundes, lai Egils Kalns tomēr pārspētu Anču - HK "Liepāja" izcīnīja uzvaru ar 1:0, sērijā panākot neizšķirtu 1-1.

HK "Mogo" un HK "Liepāja" pusfināla sērijas trešā spēle notiks sestdien, 18.martā 17:00 Liepājā.

HK Kurbads - HK Zemgale/LLU 1:3 (0:1, 0:1, 1:1), sērijā 1-1

Jelgavas komanda pa vieniem vārtiem guva katrā periodā. Rezultātu cīņas 16.minūtē atklāja Niklāvs Birovs, vēl pēc 20 minūtēm Kristaps Millers pārsvaru dubultoja, bet 58.minūtē pēc skaistas saspēles Millers guva arī savus otros vārtus mačā, panākot 3:0 viesu labā. Atlikušajā laikā Rihards Remiņš vairākumā vienu ripu paguva atspēlēt, "Kurbads" pēc tam nomainīja arī vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču izglābties no zaudējuma nespēja.

Pusfināla sērijas notiks līdz vienas komandas trim uzvarām. Trešā spēle tiks aizvadīta sestdien Jelgavā. Spēles sākums plkst. 16:00. 

Saistītie raksti

Sadarbības partneri